En kort hilsen fra styret og likepersonene:

De fleste av oss har fått en annen hverdag med korona-epidemien, og er usikre på hvordan dette utvikler seg og hvor lenge det varer. Vi har en tredelt oppfordringer til dere alle:

– Ta vare på deg selv og hverandre!
– Følg rådene fra FHI, bruk fastlegen din, eller ring legevakt 116 117 ved behov!
– Ta vare på med hverandre: ring noen du vet er mye alene nå, send en hilsen til kjentfolk, del et bilde eller en liten        historie. Det gjør godt.

Følg ellers med på foreningens Facebookside. Vi deler viktig informasjon gjennom den og www.marfan.no. Bruk gjerne Marfanforeningnes Facebook-gruppe eller ta kontakt med en likeperson for en prat 🙂

Og sist, men ikke minst: Husk at Marfan eller Loeys-Dietz i seg selv IKKE medfører økt risiko ved en luftveisinfeksjon som covid-19. Men noen av oss har komplikasjoner som svekker kroppens forsvar. Les gjerne veiledningen om dette på vår nettside: https://marfan.no/2020/03/the-marfan-foundation-om-korona-og-risiko/ . I skrivende stund tyder tall på at vi i Norge klarer å «dempe bølgen» av sykdom, og dermed ha kapasitet til å behandle de som trenger det. Dette gir godt håp om et udramatisk forløp videre.

Noen av våre venner

'.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.'

gnist - web som funkler