Bli med på påskedugnad

Idrettslag gjør det, musikkorpset gjør det og nå gjør vi det og. Bli med å støtt foreningen din ved å selge lodd via appen spond. Før jul var det 12 medlemmer som solgte lodd i et prøveforsøk. På 7 dager fikk vi da inn over 22 000,- . vi satser på å slå den rekorden nå til påske. Så bli med og selg lodd. Det gjøres enkelt, du gir oss melding om at du blir med, vi sender deg da en sms og ved å laste ned appen Spond på din telefon er du med.

Ønsker du derimot kun å kjøpe noen lodd kan du bruke lenken under . I idrettslag og musikkorpset blir det krevd at du selger lodd vi vil ikke legge oss på den linjen men vi ber pent om at du deltar.  Og husk, det haster, denne dugnaden er over 9. mars

Kjøp Lodd Her 

 

Noen av våre venner

'.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.'

gnist - web som funkler