Treff i Region Sør 12.11.22

12, november var det duket for lokaltreff i sør.
Det var 10 påmeldte personer påmeldt, foruten ansvarlig likeperson og en assistent.

4 ungdommer og to voksne hadde det kjempegøy på gokartbanen. De var strålende fornøyd etter endt kjøring. Mens noen koste seg på gokartbanen hadde de voksne som ikke kjørte en veldig hyggelig prat, før alle samlet seg rundt et lite måltid. Etter maten gikk ungdommen for å spille 3D golf, mens de voksne fortsatte praten. De var innom mange temaer og det knyttes store forventninger til TRS sin forskning på barn samt om det blir nytt Beitostølen opphold. Vi diskuterte også hva vi kunne gjøre videre i region sør for å opprettholde treffene og få med flere.
Treffet varte fra kl. 14-18.  Alle var enig om at det hadde vært et bra treff og vil gjerne møtes igjen.
Charlotte Wesenberg

Noen av våre venner

'.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.'

gnist - web som funkler