Nordisk Møte 2021

I helga som kommer er det Nordisk Marfan møte i Helsinki i Finland, og i forbindelse med det har vi fått tilsendt en link til psykolog Jukka Kärkkäinens foredrag om «Living with a rare disease: How to survive?»

Foredraget begynner kl 18:30 på fredag og varer i 1,5 time. Foredraget vil i tillegg være tilgjengelig tom 21.november via linken. Den finske Marfanforeningen ønsker at vi legger ut linken så medlemmer i alle de nordiske landene har mulighet til å se det om de ønsker.

Vi får dessverre ikke delt direktelink men håper det lar seg gjøre å lime inn følgende nettadresse i søkefeltet til google.

https://www.youtube.com/watch?v=Pk74wHRRY18

 

 

Noen av våre venner

'.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.'

gnist - web som funkler