«Barneskirenn» Et program i samarbeid med NRK

NRK skal lage programmet «Barneskirenn». Og det er vi veldig glade for!

Barneskirenn er en tv-serie om mestring gjennom fellesskap og tilhørighet hvor barn med ulike funksjonsnedsettelser trener seg opp til å fullføre et skirenn sammen som et lag – under Ski-VM i Trondheim i februar 2025. På veien dit vil du bli utfordret både i og utenfor skisporet i nydelige omgivelser på Beitostølen, sommer og vinter. Trenerne er nåværende og tidligere langrennsstjerner, samt ansatte på Beitostølen helsesportsenter.

Vi ønsker et bredt spekter av diagnoser og lurer på om det er mulig å få et teams-møte der vi presenterer programkonseptet, samt får høre om arbeidet deres, hvem dere representerer og utfordringer i samfunnet i dag.

Første opptak er allerede i mars, så vi har bare tida av veien med casting. For at vi skal nå ut til så mange som mulig deler vi linken her. De av dere som tenker dette er kjekt og  dette vil vi bli med på sender inn skjema dere finner ved å følge linken.

Direktelink til informasjon og påmeldingskjema finner du HER 

Noen av våre venner

'.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.'

gnist - web som funkler