Digital Public Defence: Thy Thy Vanem

Endelig er dato klar der Thy Thy Vanem skal forsvare sitt arbeid med 10 års studien om marfan. Dato for Disputas er 11. mars 2021, og du kan delta.

Thy Thy Vanem er kanskje kjent for mange av våre medlemmer mens andre ikke er like kjent med hennes arbeid. Foreningen har fulgt Thy Thy i en årrekke nå, og like lenge har Thy Thy fulgt foreningen og vært en resursperson i vårt arbeid. Hennes forskningsprosjekt i 10 års studien om marfan har vært utrolig spennende å følge med på.

Disputas er et offentlig forsvar av arbeidet som er gjort og siden det er på en digital plattform kan alle delta uten å måtte reise noen steder. Oppgaven er å formidle arbeidet på en slik måte at det er forståelig for en medisinstudent. Men det skal være noenlunde forståelig for alle interesserte. Så ønsker du å følge med på disputasen kan du bare følge lenken under. Tid for disputas er 11. mars prøveforelesning kl.10:15  og disputas kl. 12:15

Klikk her for å lese mer, lenken til disputasen finner du på samme sted. 

Noen av våre venner

'.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.'

gnist - web som funkler