Velkommen til Familiesamling.

Invitasjon til Familieweekend 17. – 20. september 2020

Styret har den store glede å invitere til en helt spesiell familieweekend høsten 2020. Dette prosjektet skulle vi gjøre dere kjent med på jubileumstreffet som skulle vært avholdt i april. Vi skulle vise dere video og fortelle om opplegget. Men, som vi alle vet, satte et lite, men aggressivt virus en stopper for det. Ikke før starten av mai åpnet regjeringen opp for samlinger på opp til 50 personer, og da vi på vårt prosjekt har et tak på 40 personer ser det så langt ut til at det lar seg gjennomføre å avholde dette arrangementet. Vi holder selvfølgelig løpende kontakt med kursstedet, samt følger med på det til hver tid gjeldende regelverk fra regjeringen.  Som vi har opplevd denne våren, snur ting seg fort og vi kan selvfølgelig igjen oppleve en ny nedstenging av landet, den eventuelle utfordringen får vi ta om den kommer.

Invitasjonen ble sendt ut til medlemmer på e-post 22. mai.

Les hele invitasjonen her: Invitasjon til Familieweekend 17

 

 

Noen av våre venner

'.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.'

gnist - web som funkler