Velkommen til Familiesamling.

Invitasjon til Familieweekend 17. – 20. september 2020

Styret har den store glede å invitere til en helt spesiell familieweekend høsten 2020. Dette prosjektet skulle vi gjøre dere kjent med på jubileumstreffet som skulle vært avholdt i april. Vi skulle vise dere video og fortelle om opplegget. Men, som vi alle vet, satte et lite, men aggressivt virus en stopper for det. Ikke før starten av mai åpnet regjeringen opp for samlinger på opp til 50 personer, og da vi på vårt prosjekt har et tak på 40 personer ser det så langt ut til at det lar seg gjennomføre å avholde dette arrangementet. Vi holder selvfølgelig løpende kontakt med kursstedet, samt følger med på det til hver tid gjeldende regelverk fra regjeringen.  Som vi har opplevd denne våren, snur ting seg fort og vi kan selvfølgelig igjen oppleve en ny nedstenging av landet, den eventuelle utfordringen får vi ta om den kommer.

Invitasjonen ble sendt ut til medlemmer på e-post 22. mai.

Les hele invitasjonen her: Invitasjon til Familieweekend 17

Påmelding Familieleir 2020

Medlemspåmeldinger
  • FornavnEtternavnfødselsår 
    Sett inn navn på øvrige deltagere. Bruk plusstegnet om du trenger flere felt
  • ved helt spesielle behov kan det være mulighet for eget rom. Mener du at dine behov kan komme innunder dette begrunn det her. Vi kan ikke love at ønsket kan oppfylles.
  • Beskriv her om du har noe spesielle allergier eller lignende. Det er ditt ansvar å opplyse om hvilke allergener du har slik at kjøkkenet er oppdatert.
  • Er det andre behov som kan påvirke din deltakelse og som du mener vi bør vite om noter det her.
  • Beskriv hvor du reiser fra (Hvilke flyplass, Tog eller egen bil) For dere som kommer med fly eller tog vil vi prøve å samle for så å reise samlet ut til Øygarden, dette blir avtalt med påmeldte når det nærmer seg dato for samlingen.

 

 

Noen av våre venner

'.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.'

gnist - web som funkler