Jubileumstreffet avlyses.

Ja så skjedde det som vi ønsket minst av alt, korona-viruset satt en stopper for vårt jubileumstreff. Vi skulle feire 30 års jubileum og har lagt ned betydelig mengde arbeid for at vi alle skulle få til en hyggelig helg sammen i april. Men sånn blir det altså ikke. På grunn av alvoret rundt Koronaviuset og anbefalinger fra Nasjonale myndigheter, FHI (Folkehelseinstituttet) og våre egne fagkontakter har styret valgt å avlyse jubileumstreffet i april. Styret må nå få tid til å samle seg og informasjon om ny dato for årsmøtet vil komme ved en senere anledning. Det er klart at dette vil få en stor økonomisk konsekvens for foreningen, vi sitter igjen med utgiftene som kan komme godt opp mot 200 000,- kroner men vi har følgelig ingen inntekter, dette vil selvsagt prege foreningen og årsmøte, når det blir avholdt.

Viktigst av alt er likevel at vi i denne tiden tar hensyn til hverandre, ta godt vare på familien og følg myndighetenes råd. Media fylles opp med nyheter og situasjonen er skremmende for de fleste av oss. Vi ser at folk hamstere og butikkhyllene tømmes. Som forening ser vi det som riktig å be våre medlemmer følge myndighetenes råd om solidaritet og pust med magen.

Mange av dere skulle kanskje ønske at vi hadde noe mer konkret om hvor dere med Marfan, Loeys-Dietz eller en lignende tilstand befinner dere med tanke på viruset. Vi deler derfor en link fra The Marfan Foundation. Den er på engelsk, men vi håper den kan være interessant.  Lenken finner du her 

Ta godt vare på dere selv alle sammen.

Noen av våre venner

'.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.'

gnist - web som funkler