Helgetreff 2019

Innbydelse til Helgetreff 2019

Styret har den glede å invitere til Helgetreff og årsmøte 2019 på
Quality Airport Hotel Gardermoen.  5 – 7. april 2019
Helgetreffet gir deg en unik mulighet til å bli kjent med likemenn, styret og andre medlemmer. Her knyttes det bånd ut over kommunegrenser både hos store og små, så bli med du og.

Kommer du med fly eller tog ligger Quality Airport Hotel kun en kort tur med Shuttlebus fra flyplassen. Det kreves betaling for parkering ved hotellet, dette gjelder dere som kommer med egen bil.  Nærmere informasjon blir gitt til påmeldte.

Vi sender ut faktura på egenandel straks påmeldingsfrist er utløpt, vi ber dere vennligst betale denne innen betalingsfrist dersom ingen annen avtale gjøres. Husk også at det er kun betalende medlemmer som får delta på helgetreffet.

OBS: Straks påmeldingsfrist er utgått bestiller foreningen reise for dere som kommer med fly. Får vi avbestilling etter påmeldingsfrist må det brukes privat reiseforsikring til å dekke inn foreningens kostnad på reise. Ved avmelding senere enn 1 uke før treffet må også egen forsikring brukes dersom egenandel skal refunderes, ved sykdom krever forsikringen legeerklæring

Hva skjer/ delvis program!
Lørdag blir ledet av familieterapeut Kristin Berg, hun har et opplegg for gruppen voksne hele lørdagen. Årsmøte avholdes søndag 7. april. Programmet for ungdom og barn er ikke helt avklart ennå, vi venter på svar fra samarbeidsparter.  Program vil bli lagt ut på nettsiden vår når alt er på plass.
Søndag avholdes årsmøte 2019.

Påmeldingsfrist: 5. Mars 2019
Egenandeler: (inkludert reise) Kr. 1400,- pr.pers og
Kr. 4000,-  (max) pr familie (Foreldre m.barn)

PS: Vi dekker kun rimeligste reisealternativ.

Styret ønsker å bidra til et mer papirløst samfunn, derfor vil sakspapirer kun automatisk sendes til medlemmer som melder seg på helgetreffet. Medlemmer som ikke melder seg på men likevel ønsker å lese sakspapirer vil finne all offentlig informasjon på nettsiden vår eller få dem tilsendt på forespørsel i Brevpost eller e- post. Gjør oppmerksom på at alle betalende medlemmer kan sende inn forslag til saker eller vedtektsendringer selv om de ikke deltar på helgetreffet.

Klikk deg inn på www.marfan.no
Påmeldingskjema, program og annen info vil dukke opp når det er klart.

Håper å treffe ekstra mange av dere i april.

Med hjertelig hilsen Styret

Påmelding skjer ved å fylle ut påmeldingskjema under her. HUSK å trykk på send inn når du har lagt inn alle opplysninger.

Program for Plenum og voksne er på på plass og du finner det vedlagt her  PROGRAM VOKSNE 2019

Noen av våre venner

'.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.'

gnist - web som funkler