Påmelding til Helgetreff 2018

Velkommen til Kongsberg 13-15. april

OBS Påmelding er ikke lengre mulig.
Styret har den glede å invitere til Helgetreff og årsmøte 2018 på Quality Hotel Grand på Kongsberg. Hotellet ligger i sentrum av Kongsberg med kort avstand til kollektivtransport

OM PÅMELDING

Ved påmelding er det veldig viktig at dere gjør oss oppmerksom på eventuelle spesielle behov. Herunder kommer behov for handicaprom, nærhet til heis, allergier eller annen spesialdiett, assistanse osv. osv.  Husk det er dere som er ansvarlig for at hotellet får de opplysninger de trenger.  Ønsker dere et ekstra døgn i Kongsberg må dere selv avtale dette med hotellet samt gi oss beskjed om når dere ønsker reise. Ekstradøgnet må dere selv dekke kostnaden på.

Tid: 13 – 15. April 2018
Påmeldingsfrist: 2. Mars 2018
Egenandeler: Kr. 1300  pr.pers
Kr 4.000 (max) pr familie fra samme husstand

PS1: Egenandelen er inklusive rimeligste reisealternativ. Fra Gardermoen betyr det lokaltog ikke flytog.

PS2: Medlemmer som ikke har betalt kontingent for 2018 vil ikke kunne delta på helgetreffet.

OM HELGETREFF

Helgetreffet gir deg en unik mulighet til å bli kjent med likemenn, styret og andre medlemmer. Her knyttes det bånd ut over kommunegrenser både hos store og små, så bli med du også. Vi ønsker som vanlig spesielt nye medlemmer velkommen til treff men gleder oss også stort til å treffe «gamle» venner igjen. Før oppstart av helgen vil det være mulig for et uformelt møte med likepersoner der vi deler erfaringer og snakker om det å leve med en bindevevsdiagnose. Dette er særlig ment som et tilbud til nye medlemmer, men også andre kan delta.

Vi har på plass flere foredragsholdere håper på interessante og lærerike foredrag, et foreløpig program/timeplan ligger vedlagt. I tillegg til det offisielle programmet forventer vi selvsagt mye latter og moro slik vi alltid har det når vi treffes.  Vi gjentar suksessen med en liten utlodning på fredagskvelden. Alle deltakerne tar med seg en liten gevinst, dette kommer vi tilbake til når påmeldte får tilsendt sakspapirene.

SE DETALJER OG PROGRAM HER →

OM ÅRSMØTE

Styret ønsker å bidra til et mer papirløst samfunn, derfor vil sakspapirer kun automatisk sendes til medlemmer som melder seg på helgetreffet. Medlemmer som ikke melder seg på helgetreff men likevel ønsker å lese sakspapirer kan få dem tilsendt på forespørsel. Vi gjør oppmerksom på at alle betalende medlemmer kan sende inn forslag til saker eller vedtektsendringer selv om de ikke deltar på helgetreffet.


Vi i styret håper å treffe ekstra mange av dere i Kongsberg denne helgen!

Velkommen


PÅMELDINGSSKJEMA TIL HELGETREFFET

Noen av våre venner

'.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.'

gnist - web som funkler