Medlemsbladet Marfant’n

Marfant'n 3/2015Foreningens medlemsblad kommer ut tre ganger i året. Det er den viktigste kommunikasjonskanalen vi har med medlemmene.

Her kan du lese om vårt arbeid og internasjonalt samarbeid. Hva rører seg innen forskning på Marfan og marfanlignende syndromer rundt om i verden, samt tips og historier fra våre medlemmer.

Alle kan og oppfordres til å bidra

Det settes stor pris på innlegg til Marfant’n fra medlemmer. Har du en historie som er morsom eller lærerik, interessant eller kanskje noe helt annet? Send inn ditt bidrag til marfantn@marfan.no

Frister for innlevering av stoff til Marfant’n

• 15. februar
  • 15. mai
  • 15. Oktober

Marfant’n direkte i til din e-post?

Som medlem av Marfanforeningen kan du nå velge å motta en pdf-versjon av Marfant’n. Kanskje synes du det er lettere å lese på en dataskjerm? Dessuten har e-postversjonen gjennomgående fargebilder og -illustrajoner, og kommer raskere fram enn A-posten!

Send en mail til marfantn@marfan.no dersom du er interessert

Her kan du se et eksemplar av vårt medlemsblad (Pdf)

Noen av våre venner

'.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.'