Lyst å delta i TV program

Mange av dere har kanskje fulgt med TV- programmet “Hva feiler det deg” på NRK. Nå er de på jakt etter nye deltakere, og denne gangen er de på jakt etter et taleført og slagferdig “folkelag” som skal konkurrere  mot legene i programmet. Folkelaget må ha tre personer med sjeldne diagnoser, men som IKKE har helsefaglig utdanning

………. Denne gangen er det altså “eksperter”, og ikke «pasienter» til programmet NRK er ute etter.

Men som vanlig når media kontakter oss vanlige folk så haster det med svar. Alternativ dager for innspilling er tirsdag 21. juni mellom kl 17 og 19, onsdag 22. juni mellom kl 12 og 14, og torsdag 23. juni mellom 17 og 19, innspillingen vil foregå i Oslo. NRK trenger masse folk for å få til god prøvefilming og siling.

Høres dette spennende ut for deg? Ta kontakt med Randi på kontoret,
mob. 466 60 006 eller e-post randi (a) marfan.no for informasjon om hvem du kan kontakte i NRK for videre informasjon.

Noen av våre venner

'.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.' '.$p->post_title.'

gnist - web som funkler